«Εκδικητής» τιμών το νέο Jeep Avenger

Πιο προσιτό από ποτέ έγινε το μικρότερο μοντέλο της Jeep, το νέο Avenger 1.2T 100 hp Longitude, αφού ξεκινά από τη δελεαστική τιμή των 23.990 ευρώ, μπαίνοντας στα «χωράφια» και αρκετών supermini μοντέλων.

«Εκδικητής» τιμών το νέο Jeep Avenger

Το ποσό αυτό αν μη τι άλλο είναι χαμηλό για Jeep αλλά και σε σύγκριση με άλλα μικρά SUV, σε συνδυασμό και με την πληρότητα που εμφανίζει στον εξοπλισμό του. Παράλληλα η απόκτησή του μπορεί να γίνει πιο εύκολη και μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος με χαμηλή μηνιαία δόση.

Ενδεικτικά η Jeep για το Avenger 1.2T 100 hp Longitude κάνει αναφορά για 36 ισόποσες δόσεις των 238 ευρώ με προκαταβολή 35%, ονομαστικό επιτόκιο 7,95% και μια ανισόποση 37η δόση των 10.796 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση χορηγείται από την CA Auto Bank εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές σε αριθμό δόσεων και ποσό προκαταβολής. Επίσης, το Avenger καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη ή για 160.000 χιλιόμετρα.

Από το εισαγωγικό μοντέλο Longitude ο εξοπλισμός έχει όλα όσα χρειάζονται για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα: Οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control, ως σύμμαχο για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου. Η έκδοση Altitude παραμένει προσιτή (από 25.990 ευρώ) και προσθέτει μεταξύ άλλων 17άρες ζάντες, τιμόνι με επένδυση από οικολογικό δέρμα, αυτόματο κλιματισμό και πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Ο σύγχρονος και αποδοτικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 λτ. αποδίδει με τη βοήθεια τούρμπο και άμεσου ψεκασμού 100 PS και 205 Nm, συνδυάζοντας το θετικό τράβηγμα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές με μέση εργοστασιακή κατανάλωση μόλις 5,6 λτ./100 χλμ. Η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου με 6 σχέσεις και τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 10,6 δλ. Όσον αφορά το Selec Terrain περιλαμβάνει τις επιλογές Eco, Normal, Sport, Sand, Mud και Snow. Το τελευταίο μαζί με το Hill Descent Control αποτελούν πολύτιμους συμμάχους στους οδηγούς σε πιο δύσκολες συνθήκες, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση των τροχών, την ευκολία οδήγησης και την ασφάλεια. Παράλληλα τα 20 εκατοστά απόστασης από το έδαφος εξασφαλίζουν άνετη κίνηση σε χωματόδρομους και βελτιώνουν την ορατότητα. Επιπρόσθετα το Avenger ξεχωρίζει για το μοναδικό του στιλ που το κάνει αμέσως ελκυστικό, όπως και για τη σύγχρονη και πρακτική καμπίνα με τους ικανοποιητικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (380 λίτρα).

Πηγή: autogreeknews.gr