MG HS σε νέα απίστευτα χαμηλή τιμή!

Σε νέα απίστευτα χαμηλή τιμή το C-SUV MG HS.

MG HS σε νέα απίστευτα χαμηλή τιμή!

Η MG στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις νέες μειωμένες τιμές για το C–SUV MG HS, με την αρχική έκδοση να ανατρέπει δεδομένα και να προκαλεί «αναταράξεις» σε μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στην ελληνική αγορά, αυτή των μικρομεσαίων SUV (C-SUV). Τώρα λοιπόν, το MG HS ξεκινά από μόλις 24.750 ευρώ, ποσό πολύ χαμηλό για ένα πληθωρικό σε διαστάσεις SUV με μήκος που αγγίζει τα 4,61 μέτρα και το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα SUV της κατηγορίας του, ενώ ταυτόχρονα είναι και το πιο ψηλό (ύψος: 1,69 μέτρα).

Από το πιο μεγάλα της κλάσης είναι και το μεταξόνιο των 2,72 μέτρων, που εξασφαλίζει άνετους χώρους στο εσωτερικό του για έως και πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ ξεκινά από τα 463 λίτρα. Το MG HS έχει ένα πολύ ποιοτικό, άνετο και πολυτελές εσωτερικό με στάνταρ τις δερμάτινες επενδύσεις και τις μαλακές επιφάνειες παντού, που επιπλέον είναι και τεχνολογικά προηγμένο. Διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1 ιντσών και μια οθόνη 12,3 ιντσών για το εξελιγμένο σύστημα infotainment με Apple CarPlay και Android Auto και έναν πλήρη εξοπλισμό ήδη από την αρχική του έκδοση. Διατίθεται επίσης με στάνταρ τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα, τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και το MG Pilot. Στην ομπρέλα των 14 κορυφαίων συστημάτων ασφαλείας της MG – στάνταρ είναι και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2 – που καθιστούν κάθε μετακίνηση ιδιαίτερα ασφαλή για όλους τους επιβαίνοντες.

Στην ασφάλεια συμβάλλει και το ιδιαίτερα άκαμπτο πλαίσιο που αποτελείται σχεδόν καθολικά από χάλυβα υψηλής αντοχής, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος του και στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά του SUV MG HS. Το MG HS έχει ανεξάρτητη ανάρτηση τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα (πολλαπλοί σύνδεσμοι), που πέρα από την πολύ καλή οδική συμπεριφορά εξασφαλίζει και υψηλά επίπεδα άνεσης που καθιστούν τα ταξίδια απολαυστικά. Και οικονομικά χάρη στο σύγχρονο κινητήρα 1.5 Turbo GDi με τον άμεσο ψεκασμό που αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι είτε χειροκίνητο 6 σχέσεων που είναι διαθέσιμο και με τα τρία επίπεδα εξοπλισμού (Excite, Exclusive και Luxury), είτε ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Αυτό συνδυάζεται με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού (Exclusive και Luxury). H γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική έκδοση MG EHS -στα επίπεδα εξοπλισμού Exclusive και Luxury- με συνδυαστική απόδοση 258 ίππων και 370 Nm ροπής, ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων και φυσικά απαλλαγή από το φόρο εταιρικής χρήσης.

Τα MG HS και MG EHS χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό Value for Money και είναι διαθέσιμα standard με το πρόγραμμα της MG, Triple 7. Αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένων παροχών, καθώς πέρα από τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 150.000 χιλιομέτρων), διατίθεται επιπρόσθετα δωρεάν 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.