WRC: Ο Φουρμό επικροτεί τις αναβαθμίσεις του Fiesta Rally2 της M-Sport

Ο οδηγός της M-Sport Ford, Αντριάν Φουρμό, επαίνεσε τη δουλειά της βρετανικής ομάδας στο αυτοκίνητο Fiesta Rally2 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023.

WRC: Ο Φουρμό επικροτεί τις αναβαθμίσεις του Fiesta Rally2 της M-Sport

Ξεπερνώντας ένα πρώιμο κλατάρισμα που του κόστισε ένα λεπτό και τον έριξε στη 15η θέση του αυτοκινήτου Rally2 στον αγώνα, ο Αντριάν Φουρμό ανέβηκε ξανά στην κορυφή με αυτό που αισθάνθηκε ότι ήταν μια από τις καλύτερες διαδρομές του.

«Νομίζω ότι ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα», δήλωσε ο Φουρμό. «Πίεζα σκληρά σε όλο το ράλλυ και απλά δούλευα για να συνεχίσω να κερδίζω τους χρόνους, να κερδίζω τις ειδικές διαδρομές και να επιστρέφω στην πρώτη θέση. Δεκαπέντε στην πρώτη θέση είναι αρκετά εντυπωσιακό».

Μιλώντας για το Fiesta, πρόσθεσε: «Η ομάδα μπορεί να είναι περήφανη για ό,τι έκανε με αυτό το αυτοκίνητο φέτος - έγινε πολλή δουλειά και τόσος κόπος και όλα απέδωσαν καρπούς. Μπορούσαμε να νιώσουμε τη διαφορά με το νέο πακέτο ψύξης, όλα έχουν κάνει τη διαφορά. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα για ό,τι έκαναν».

Η σπουδαία σεζόν του Φουρμό πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερη με την επιστροφή του σε ένα Ford Puma Rally1 να έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Ράλλυ Ιαπωνίας.