Φουρμό: Έτοιμος για την επιστροφή στο Rally1 (vid)

Ο οδηγός της M-Sport Ford, Αντριάν Φουρμό δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση από ποτέ όσον αφορά τον ρυθμό και τις δυνατότητές του στο WRC.

Φουρμό: Έτοιμος για την επιστροφή στο Rally1 (vid)

Ο Αντριάν Φουρμό ήταν επικεφαλής στον τελευταίο γύρο της σειράς WRC2 στην Ελλάδα πριν υποστεί μια σειρά από κλαταρίσματα στον αγώνα στη Λαμία νωρίτερα αυτό το μήνα. Τα προβλήματα με τα ελαστικά τον έριξαν στη 12η θέση, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή και να τερματίσει λίγο πιο κάτω από το βάθρο, στην τέταρτη θέση.

«Νομίζω ότι μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έκανα στην Ελλάδα», δήλωσε. «Φυσικά, ήταν δύσκολο με τα προβλήματα στα ελαστικά, αλλά μερικές φορές είναι λίγο λοταρία όταν έρχονται οι πέτρες σε ένα ράλι όπως αυτό.

Για μένα, έκανα πολλούς αγώνες φέτος, κερδίσαμε πέντε και πραγματικά μάθαμε πολλά και αποκτήσαμε πολλές καλές εμπειρίες. Η αυτοπεποίθηση είναι εκεί για μένα και χαίρομαι που μπορέσαμε να αγωνιστούμε και να δείξουμε την ταχύτητά μας σε κάθε επιφάνεια στο WRC2.

Ειλικρινά, αισθάνομαι πιο έτοιμος [να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος] από ό,τι πέρυσι, όταν ξεκινούσα στο Rally1. Είμαι πιο έτοιμος από ό,τι ήμουν ποτέ».

Ο Γάλλος συνδυάζει τις υποχρεώσεις του στο WRC2 με μια εκστρατεία στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλλυ αυτή την σεζόν. Θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο της εθνικής σειράς στο Ράλι Γιορκσάιρ αυτό το Σαββατοκύριακο.