Αμπιτεμπούλ: «Πρέπει να πιέσουμε πολύ στα τελευταία ράλλυ της χρονιάς»

Ο επικεφαλής της ομάδας Hyundai Motorsport, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, δήλωσε ότι η ομάδα του θα αφήσει στην άκρη την απογοήτευση από το αποτέλεσμα του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς κυνηγάει την νίκη και στους τρεις εναπομείναντες γύρους του WRC αυτή τη σεζόν.

Αμπιτεμπούλ: «Πρέπει να πιέσουμε πολύ στα τελευταία ράλλυ της χρονιάς»

Η Hyundai Motorsport απόλαυσε το πρώτο της βάθρο στη Λαμία την περασμένη σεζόν, αλλά αναγκάστηκε να αρκεστεί στην τρίτη θέση του Ντάνι Σόρντο μετά από τρεις ημέρες στο σκληρό ελληνικό χαλίκι νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο επικεφαλής Σιρίλ Αμπιτεμπούλ ήταν ειλικρινής σχετικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας στη Λαμία, λέγοντας πως: «Όλη η ομάδα ήθελε να τα πάει καλά στο Ράλλυ Ακρόπολις, ειδικά επειδή ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν το 2022, και όλοι θέλαμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία.

Είμαστε όλοι λίγο απογοητευμένοι με το συνολικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά αποδείξαμε ότι το αυτοκίνητο δούλευε, η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη και τα πληρώματα είχαν μεγάλο κίνητρο».

Δύο από τα τρία ράλλυ επιστρέφουν ή είναι νέα, με τη Χιλή να επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα και το Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης να κάνει το ντεμπούτο του στο πρόγραμμα τον Οκτώβριο, πριν από το Ράλλυ Ιαπωνίας που κλείνει τη σεζόν.

Ο Αμπιτεμπούλ πρόσθεσε: «Θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στο να παλέψουμε για νίκες στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε σε μια απότομη καμπύλη μάθησης και για να τα πάμε καλά του χρόνου, πρέπει να πιέσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε αυτή τη σεζόν».