Κατσούτα: Ενθουσιασμένος από την πρόοδο στην Ελλάδα

Ο Τακαμότο Κατσούτα δήλωσε ότι το Ράλλυ Ακρόπολις αυτό τον μήνα του έδωσε περισσότερα πολύτιμα μαθήματα για το πώς να αξιοποιήσει το Toyota GR Yaris Rally1 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατσούτα: Ενθουσιασμένος από την πρόοδο στην Ελλάδα

Ο Τακαμότο Κατσούτα παραδέχτηκε ότι πάντα πήγαινε στον 10ο γύρο του φετινού WRC προσεκτικά, αφού έχασε τις δοκιμές πριν από τον αγώνα και στη συνέχεια έχασε το shakedown λόγω της έντονης βροχής που έπεσε στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Παρά αυτούς τους περιορισμούς και ένα διπλό κλατάρισμα σε μια ειδική διαδρομή, τερμάτισε έκτος και έμαθε πολλά.

Ο Ιάπωνας είναι περισσότερο ικανοποιημένος από το βήμα του σε ρυθμό σε σύγκριση με το 2022, όπου δυσκολευόταν να βρει ταχύτητα απέναντι στους αντιπάλους του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Σε σύγκριση με πέρυσι, ο ρυθμός ήταν πολύ, πολύ καλύτερος. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, αλλά βρήκα επίσης πού πρέπει πραγματικά να βελτιωθώ σε αυτού του είδους τα ράλλυ, οπότε υπάρχουν κάποια θετικά και αρνητικά και αυτό θα με βοηθήσει για το μέλλον.

Μπαίνοντας κατευθείαν στις πρώτες ειδικές διαδρομές, ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το ράλλυ. Ευχαριστώ την ομάδα, καθώς έκαναν σπουδαία δουλειά».