Έλφιν Έβανς: Ανάμικτα τα συναισθήματα για τον δεύτερο του Ακρόπολις

Ο Έλφιν Έβανς μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματά του μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Ράλλυ Ακρόπολις την περασμένη εβδομάδα.

Έλφιν Έβανς: Ανάμικτα τα συναισθήματα για τον δεύτερο του Ακρόπολις

Ο Έλφιν Έβανς διατηρεί ζωντανή τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα δώσει την μάχη με τον συμπαίκτη του στην Toyota, Κάλε Ροβανπέρα, στο Ράλλυ Χιλής αργότερα αυτό το μήνα. Έχοντας πάρει 30 βαθμούς από τον Φινλανδό στο Ράλλυ Φινλανδίας τον περασμένο μήνα, το να δει οκτώ από αυτούς να κατευθύνονται προς την αντίθετη κατεύθυνση στη Λαμία δεν ήταν αυτό που ήθελε.

«Ήταν λίγο γλυκόπικρο», δήλωσε ο Ουαλός. «Υποθέτω ότι η μεγαλύτερη εικόνα είναι το πρωτάθλημα, όπου ο Κάλε επέκτεινε ξανά το προβάδισμά του - από αυτή την πλευρά των πραγμάτων δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος. Αλλά από την άλλη πλευρά διαχειριστήκαμε κάποια θέματα το Σάββατο, παλέψαμε με τον Ντάνι [Σόρντο] για να κρατήσουμε την δεύτερη θέση και το πρωτάθλημα είναι ακόμα ζωντανό.

Για εμάς ήταν ένα αρκετά ανοδικό και καθοδικό Σαββατοκύριακο. Ο Κάλε ήταν και πάλι δυνατός, συγχαρητήρια σε αυτόν. Προφανώς, θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα. Ακολουθεί η Χιλή, που ήταν ένα ωραίο ράλλυ την τελευταία φορά που ήμασταν εκεί. Για να δούμε».

Ο Έβανς έσπευσε να επαινέσει την ομάδα της Toyota για την πρόοδό της από το δύσκολο περσινό Ράλλυ Ακρόπολις.

«Ήταν ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός από εκεί που βρισκόμασταν πέρυσι, ένα απίστευτο αποτέλεσμα για την ομάδα με αυτό το διπλό αποτέλεσμα και νομίζω ότι αυτό πιστώνεται όλη τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει».