Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ακυρώθηκε το shakedown λόγω κακοκαιρίας...

H κακοκαιρία "Daniel", που πλήττει μεγάλα τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του shakedown στο 70ο Ράλλυ Ακρόπολις.

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ακυρώθηκε το shakedown λόγω κακοκαιρίας...

Δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την κακοκαιρία "Daniel" o εθνικός μας αγώνας Ράλλυ....

Συνεχίζοντας να πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας με καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις και κινούμενη νοτιότερα, προς τη Λαμία, που είναι και φέτος το κέντρο του 70ου Ράλλυ Aκρόπολις αυξάνει τα προβλήματα.

Είχαν άλλωστε ήδη γνωστοποιηθεί αλλαγές από τους διοργανωτές τόσο στο πρόγραμμα αναγνωρίσεων όσο και στην ειδική διαδρομή Γραμμένη της Κυριακής 10/9.

Όμως οι τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δεν σταματούν εκεί.

Όπως μόλις ανακοινώθηκε, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Λαμίας και με γνώμονα την ασφάλεια πληρωμάτων και κριτών, το shakedown που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το πρώτο αυτοκίνητο αναμενόταν να περάσει στις 08.01 και όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, λόγω του περιορισμού του χρόνου αναγνωρίσεων, τα πληρώματα πρώτης προτεραιότητας (P1) θα πραγματοποιούσαν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα πέρασμα από τη μήκους 3.62 χιλιομέτρων διαδρομή αλλά για τα πληρώματα P2, P3 και P4 η διαδικασία δεν ήταν υποχρεωτική.

Μένει να δούμε αν η κακοκαιρία θα φέρει περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.