Ράλλυ Ακρόπολις: Επιστρέφει στην δράση έπειτα από δύο μήνες ο Σόρντο

Το Ράλλυ Ακρόπολις της επόμενης εβδομάδας (7-10 Σεπτεμβρίου) θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ντάνι Σόρντο στο WRC ύστερα από περισσότερο από δύο μήνες απουσίας από την θέση του οδηγού.

Ράλλυ Ακρόπολις: Επιστρέφει στην δράση έπειτα από δύο μήνες ο Σόρντο

Η τελευταία φορά που ο 40χρονος οδήγησε το Hyundai i20 N Rally1 ήταν στο Σαφάρι Ράλλυ της Κένυας τον Ιούνιο. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη του αφρικανικού αγώνα, αλλά στη συνέχεια παρέδωσε τα κλειδιά του τρίτου αυτοκινήτου της ομάδας στον Τίμου Σούνινεν, ο οποίος πέτυχε δύο φορές να μπει στην πρώτη πεντάδα σε γρήγορα ράλλυ χαλικιού στην Εσθονία και την Φινλανδία.

Ο Ντάνι Σόρντο και ο συνοδηγός του Κάντιτο Καρέρα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ξανά το αυτοκίνητό τους την Τετάρτη, πραγματοποιώντας μια δοκιμή πριν από τον αγώνα στους Δελφούς, στην Ελλάδα, πριν από τον 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Το ισπανικό δίδυμο έφερε το 1-2-3 της Hyundai στην Ελλάδα πέρυσι. Ένα πανομοιότυπο αποτέλεσμα θα ενίσχυε σημαντικά τις ελπίδες της κορεατικής μάρκας για τον τίτλο, η οποία αυτή τη στιγμή υπολείπεται της Toyota Gazoo Racing κατά 67 βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών.