WRC: Ώρα... επανεκκίνησης στην M-Sport Ford

Ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ, παραδέχτηκε ότι η διακοπή τεσσάρων εβδομάδων του WRC ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του.

WRC: Ώρα... επανεκκίνησης στην M-Sport Ford

Έπειτα από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, ο Ρίτσαρντ Μίλενερ δήλωσε ότι η M-Sport Ford είναι έτοιμη για την ανάπαυλα του WRC πριν από μια μεγάλη ώθηση στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της χρονιάς.

Η πρωτιά στο πρωτάθλημα οδηγών μετά τη νίκη του Οτ Τάνακ στο Ράλλυ Σουηδίας ήταν το αποκορύφωμα της σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά τα προβλήματα κινητήρα τόσο στην Εσθονία όσο και στη Φινλανδία εμπόδισαν τον Εσθονό οδηγό να διεκδικήσει νίκες. Ο Μίλενερ, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι ο Τάνακ μπορεί να ανέβει ξανά στο βάθρο πριν από το τέλος του έτους.

«Δεν θα πω ψέματα», δήλωσε ο Μίλενερ, «ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής. Ο Οτ μίλησε για την ανάγκη μιας επανεκκίνησης μετά το Ράλλυ Φινλανδίας και νομίζω ότι είμαστε όλοι μαζί του. Είχαμε μερικά προβλήματα στο πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά επιπλέον δεν νομίζω ότι είχαμε το πράσινο τρίψιμο.

Δεν πρόκειται να αρχίσω να κλαίω για κακή τύχη, αλλά αυτή είναι η μόνη τύχη που είχαμε! Τα παιδιά είναι αρκετά απασχολημένα αυτή τη στιγμή. Κάναμε το ταξίδι από την Εσθονία στη Φινλανδία συνεχόμενο με μια απομακρυσμένη ανακατασκευή στη μέση και αυτό έχει το τίμημά του. Είμαστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να πάρουμε λίγο χρόνο, να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας, να αποσυνδεθούμε λίγο από το WRC και στη συνέχεια να επιστρέψουμε φορτισμένοι και πραγματικά έτοιμοι να χτυπήσουμε δυνατά από την Ελλάδα και μετά. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα αυτοκίνητο με την ταχύτητα για να κερδίσουμε και δεν υπάρχει ποτέ αμφιβολία για την ταχύτητα και την ικανότητα του Τάνακ να κερδίζει ράλι και πρωταθλήματα».