Ράλι Ακρόπολις: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή της Πλατείας Νερού!

εισιτήρια για την υπερειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις (07/09/23) στην Πλατεία Νερού τέθηκαν στη διάθεση του κοινού. Οι τιμές τους κι ο τρόπος απόκτησης τους.

Ράλι Ακρόπολις: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή της Πλατείας Νερού!

Έναν μήνα πριν την εκκίνηση του «Ράλι των Θεών»στις 7 Σεπτεμβρίου, με την υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού, οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις γνωστοποίησαν τις τιμές των εισιτηρίων της και το πως αποκτώνται.

Το Φάληρο (μετά την Πλατεία Συντάγματος, πρόπερσι και το Ολυμπιακό Στάδιο πέρσι) αποτελεί την τοποθεσία για την εναρκτήρια υπερειδική διαδρομή του φετινού εθνικού αγώνα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, τα αγωνιστικά πληρώματα θα αναμετρηθούν στη διαδρομή μήκους 1,48 χλμ.

Οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν ότι άνοιξε η διαδικασία για την προπώληση των εισιτηρίων στις δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων. Η τιμή ανέρχεται στα 70 ευρώ, ανεξαρτήτως θέσης. Διατίθενται επίσης εισιτήρια για ΑμεΑ (με θέση πάρκινγκ), στην τιμή των 50 ευρώ.

Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα μέτρα ασφαλείας. Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του viva.gr.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά θα περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο πεζή.

Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

Η υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη «ζωντανή» εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.