Τίμου Σούνινεν: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κρεγκ Μπριν με έβλεπε από εκεί ψηλά»

Ο Τίμου Σούνινεν δήλωσε ότι ο τερματισμός του στην πρώτη πεντάδα στο Ράλλυ Εσθονίας την περασμένη εβδομάδα ήταν μια συναισθηματική ευκαιρία, καθώς μπήκε για πρώτη φορά στο Hyundai i20 N Rally1 που είχε προγραμματιστεί να οδηγήσει ο Κρεγκ Μπριν.

Τίμου Σούνινεν: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κρεγκ Μπριν με έβλεπε από εκεί ψηλά»

Ο Τίμου Σούνινεν πέτυχε ένα τέλειο αποτέλεσμα για την κορεατική ομάδα στο Ράλλυ Εσθονίας, εξασφαλίζοντας ότι τρία i20 N θα τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα στον αγώνα στο Ταρτού, τον όγδοο γύρο του φετινού WRC.

Ο Φινλανδός δήλωσε: «Είναι πραγματικά ξεχωριστό συναίσθημα να τερματίζεις πέμπτος. Είμαι σίγουρος ότι ο Κρεγκ Μπριν παρακολούθησε το Σαββατοκύριακό μου. Θα ήταν ωραίο να είχαμε τερματίσει στο βάθρο για εκείνον, αλλά δεν τα καταφέραμε εδώ.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να προσπαθήσω να δουλέψω όπως δούλευε εκείνος και ήταν ένα συναισθηματικό ράλι για μένα».

Ο Σούνινεν ευχαρίστησε την ομάδα γύρω του που του παρείχε ένα ισχυρό και υποστηρικτικό περιβάλλον στην Εσθονία. Πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Hyundai Motorsport και σε όλους στην ομάδα- είναι ένα σούπερ περιβάλλον για να δουλεύεις. Καταφέραμε να κάνουμε καλή πρόοδο με την οδήγηση και την εμπειρία μας στο αυτοκίνητο και βελτιώναμε τους χρόνους μας στάδιο με στάδιο. Απόλαυσα κάθε ένα από αυτά και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της ομάδας που με βοήθησε να γίνω ακόμα καλύτερος οδηγός».

Ο Σούνινεν προχωρά τώρα στον αγώνα της πατρίδας του στο WRC, το Ράλλυ Φινλανδίας της επόμενης εβδομάδας (3-6 Αυγούστου) και την δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις με το εργοστασιακό Hyundai.