Μίλενερ: «Ο Τάνακ είναι ακόμα πολύ μέσα στην μάχη του τίτλου»

Ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ, επισήμανε την θέση του Οτ Τάνακ στην μάχηγια το φετινό πρωτάθλημα οδηγών ως απόδειξη του συνεχιζόμενου ρυθμού και των δυνατοτήτων της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

Μίλενερ: «Ο Τάνακ είναι ακόμα πολύ μέσα στην μάχη του τίτλου»

Ο Οτ Τάνακ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο Έλφιν Έβανς στη μάχη του τίτλου, παρά το δύσκολο Ράλλυ Safari Κένυα, όπου ο ίδιος και ο συνοδηγός του Μάρτιν Γιάρβεογια αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν δύο αλλαγές τροχών στα μέσα του αγώνα.

Ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ δήλωσε στο WRC.com: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν ένα δύσκολο Safari, φυσικά και ήταν. Αρκεί να κοιτάξετε τα προβλήματα μετάδοσης που συνέβαιναν σε κάποιους, την απώλεια πίσω φτερών, τμημάτων αμαξώματος και προφυλακτήρων για άλλους και το γενικότερο ποσοστό φθοράς.

Προσωπικά, όσον αφορά τη μηχανική αξιοπιστία, είχαμε μια καλή διοργάνωση. Σίγουρα δεν είχαμε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα που είχαν κάποιοι άλλοι.

Ο Οτ είχε ένα κλατάρισμα νωρίς και η στρατηγική μας από την αρχή ήταν να σταματήσουμε και να αλλάξουμε. Μόλις συμβεί αυτό, παίρνει λίγο τον αέρα από τα πανιά μας. Επιμείναμε σε αυτό και ο Οτ και ο Μάρτιν εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Δεν λέω ότι όλα είναι τέλεια, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι όλα είναι τόσο σκοτεινά όσο φαίνεται.

Ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε και την κάνουμε".