WRC: Η Hyundai πρόσθεσε νέους οδηγούς

Η Hyundai Motorsport αποκάλυψε όχι μία, αλλά δύο αλλαγές στη σύνθεση των οδηγών του WRC για το 2023.

WRC: Η Hyundai πρόσθεσε νέους οδηγούς

Η Hyundai Motorsport επαναβεβαιώνει την δέσμευσή της για την καλλιέργεια ανερχόμενων ταλέντων με την επανέναρξη του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Hyundai Motorsport και επέλεξε τους Τίμου Σούνινεν και Εμίλ Λίντχολμ ως τις τελευταίες προσλήψεις της.

Ο Λίντχολμ, 29 ετών, αντικαθιστά τον εκλιπόντα Κρεγκ Μπριν σε ένα κορυφαίο αυτοκίνητο Hyundai i20 N Rally1, το οποίο μοιράζεται με τον έμπειρο Ισπανό Ντάνι Σόρντο.

Ο Φινλανδός, ο οποίος σημείωσε τρία βάθρα στην κορυφαία κατηγορία για την M-Sport Ford μεταξύ 2018 και 2020, αγωνίστηκε φέτος με ένα i20 N Rally2 στο WRC2. Θα συμμετάσχει στην Εσθονία και την Φινλανδία, αμφότερα ράλλυ υψηλής ταχύτητας σε χαλίκι, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμά του θα αποκαλυφθεί εν ευθέτω χρόνω.

Ο συμπατριώτης του Λίντχολμ θα αναλάβει τα ηνία στο αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally2 στην Εσθονία, μεταπηδώντας από ένα Škoda Fabia που είχε προετοιμάσει η Toksport, ενώ θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του στο WRC2 μαζί με την συνοδηγό Ρίτα Χαμαλάϊνεν. Τα περαιτέρω σχέδια για τον 26χρονο είναι προς το παρόν μυστικά.