Η M-Sport Poland αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο Fiesta Rally3 EVO

Η M-Sport Poland παρουσίασε μια σειρά από αναβαθμίσεις σχεδίασης και επιδόσεων για το Ford Fiesta Rally3.

Η M-Sport Poland αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο Fiesta Rally3 EVO

Το αυτοκίνητο, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνες το 2021, είναι σήμερα το όχημα επιλογής για το WRC3 καθώς και για την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά FIA Junior WRC. Έχει πλέον υποστεί μια σειρά εξελίξεων σε διάφορα τμήματα.

Συγκεκριμένα, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει υποστεί facelift, το οποίο περιλαμβάνει νέο καπό, καθρέπτες και προφυλακτήρα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του συστήματος ψύξης, καθώς και προβολείς και πίσω φώτα LED. Επιπλέον, τοποθετείται επίσης μια νέα πίσω πτέρυγα - η οποία έχει ήδη δοκιμαστεί στο Fiesta Rally2.

Ο χώρος του κινητήρα φιλοξενεί ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων μικρής σχέσης με στόχο τη βελτίωση της παροχής ροπής σε χαμηλότερες ταχύτητες και τη βελτίωση της επιτάχυνσης, ενώ οι αποσβεστήρες της ανάρτησης τόσο για χαλίκι όσο και για άσφαλτο έχουν επίσης αναβαθμιστεί. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι οι νέοι αεραγωγοί, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ψύξη των φρένων.

"Η κατηγορία Rally3 είναι μια πολύ σημαντική κατηγορία, όχι μόνο για την M-Sport Poland, αλλά για ολόκληρο το άθλημα", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της M-Sport Poland, Μάτσιεκ Βόντα. "Είχαμε εξαιρετικά θετικά σχόλια από πελάτες σε όλο τον κόσμο για το Fiesta Rally3 από την κυκλοφορία του.

Φέτος θα αντιμετωπίσουμε ανταγωνισμό στην κατηγορία Rally3 από έναν άλλο κατασκευαστή, τον οποίο ανυπομονούμε πάρα πολύ. Πρόκειται όμως για ανταγωνισμό. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το Fiesta Rally3 Evo είναι το πιο ανταγωνιστικό προϊόν που διατίθεται στην αγορά και αυτή η ολοκληρωμένη ενημέρωση το υπογραμμίζει αυτό.

Μην γελιέστε επίσης, η εξέλιξη είναι μια συνεχής διαδικασία με όλα τα αυτοκίνητα που παράγονται από την M-Sport Poland, καθώς προσπαθούμε πάντα να διευρύνουμε τα όρια του εφικτού με τα αυτοκίνητά μας", πρόσθεσε.

Ο Τζον Άρμστρονγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με το Fiesta Rally3 Evo στο ERC Rally Islas Canarias αυτή την εβδομάδα.