Πανάκριβο γραφείο με… «ιταλικό» design

Μήπως υπάρχει κάτι σε πιο φθηνό;

Πανάκριβο γραφείο με… «ιταλικό» design

Τα γραφεία που έχουν κάτι από… αυτοκίνητο επάνω τους δεν αποτελούν ένα νέο trend της αγοράς, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που μένει αδιάφορο, ειδικά όταν υπάρχει επάνω τους ένα πιστό αντίγραφο μιας Lamborghini Aventador.

Η πολωνική εταιρεία Epicentrum παράγει «αγωνιστικά» γραφεία και καναπέδες με την εικόνα μιας Lamborghini Aventador και έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πόσο πανομοιότυπα είναι σε σχέση με το… ιταλικό supercar.

Για παράδειγμα το γραφείο μοιάζει σαν να προέρχεται από μια πραγματική Lamborghini. Η λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο το μόνο που λείπει από αυτό το δημιούργημα είναι το λογότυπο της φίρμας (ο ταύρος) πάνω στο καπό και στους τροχούς. Το πιθανότερο είναι ότι η πολωνική εταιρεία δεν έχει τα ανάλογα δικαιώματα για να το χρησιμοποιήσει.

Οι διαστάσεις του γραφείου είναι 1,9 mμήκος, 1,6 m πλάτος και 80 cm ύψος, ενώ είναι κατασκευασμένο από fibergrass και παράλληλα αντέχει από ελαφριές γρατζουνιές. Είναι διαθέσιμο σε 200 (!) χρώματα και το κόστος απόκτησης είναι 30.000 ευρώ.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KIA CEED

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SUZUKI JIMNY