Ράλλυ Ακρόπολις: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα

Το Ράλλυ Ακρόπολις αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως το καλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, στα περίφημα Boussias Sports Marketing Awards στην Αθήνα.

Ράλλυ Ακρόπολις: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα

Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022, που χαρακτηρίστηκε από την υπερειδική διαδρομή στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, διεκδίκησε την κορυφαία διάκριση στα Sports Marketing Awards, όπως και ένα χρόνο νωρίτερα.

Επιπλέον, το Ράλλυ Ακρόπολις ξεχώρισε στα "Green Brand Awards", τα οποία είναι προσανατολισμένα στην πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν αναγνώριση σημαντικών επιτευγμάτων, με το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο το περασμένο φθινόπωρο έλαβε από την FIA την περιβαλλοντική πιστοποίηση "Τρία Αστέρια", να βραβεύεται με "Χρυσό" στην κατηγορία Green Sports, ως διεθνές παράδειγμα περιβαλλοντικά βιώσιμης εκδήλωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνολικά, δύο ακόμη βραβεία προστέθηκαν στην τροπαιοθήκη της διοργάνωσης: ένα "Χρυσό" ως το καλύτερο μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός, καθώς και ένα "Ασημένιο" στην κατηγορία Καλύτερου Αθλητικού Περιεχομένου, για την σειρά podcast "Acropolis Rally Stories, pressented by Betsson" που φιλοξενήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πλατφόρμα pod.gr.