WRC: Εντυπωσιασμένος ο Τάνακ από την προσπάθεια της M-Sport

Η M-Sport Ford ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στη δέσμευση του Ότ Τάνακ να κερδίσει στο φετινό WRC - και αυτό σύμφωνα με τον ίδιο τον Εσθονό.

WRC: Εντυπωσιασμένος ο Τάνακ από την προσπάθεια της M-Sport

Μιλώντας μετά τη νίκη στο Ράλι Σουηδίας, η οποία έφερε τον Ότ Τάνακ στην κορυφή του πίνακα πριν από το Ράλι Γκουαναχουάτο Μεξικό, ο Τάνακ παραδέχθηκε ότι εντυπωσιάστηκε από την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα σε όλους τους τομείς από την επιστροφή του στην κορυφή της σεζόν 2023.

"Γνωρίζουμε ότι η M-Sport είναι μια μικρότερη ομάδα σε σύγκριση με κάποιες άλλες", δήλωσε ο Τάνακ. "Η νίκη στη Σουηδία ήταν κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ήταν μεγάλο πράγμα για μένα και για την ομάδα.

Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω, πιέζω αρκετά σκληρά για να κάνω τα πράγματα καλύτερα και το ίδιο ισχύει και εδώ [στην M-Sport]. Αυτά τα παιδιά το κάνουν αυτό. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά είναι πρόθυμα, θέλουν να κερδίσουν, όπως όλοι μας θέλουμε να κερδίσουμε, οπότε δουλεύουμε μαζί.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά να κάνουμε [στο αυτοκίνητο]. Αλλά το να παίρνουμε νίκες όπως κάναμε στη Σουηδία είναι σημαντικό για να παραμείνουμε στη μάχη για τον τίτλο. [Στη Σουηδία] Δεν κάναμε τόσους πολλούς ταχύτερους χρόνους, αλλά δεν είχαμε πραγματικά κακές διαδρομές και δεν χάσαμε χρόνο."

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, η M-Sport συμμετέχει στο Ράλλυ του Βελγίου στο τέλος του μήνα. Η διοργάνωση με έδρα το Dinant θα δώσει στον Τάνακ περισσότερο χρόνο στην άσφαλτο πριν από το Ράλι Κροατίας τον Απρίλιο.