WRC: Ο Λουμπέ πάει γεμάτος αυτοπεποίθηση στο Μεξικό

Ο Πιέρ-Λουί Λουμπέ κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλλυ Γκουαναχουάτο του Μεξικού τον επόμενο μήνα, αλλά ο Γάλλος πηγαίνει στη Βόρεια Αμερική μετά από μια γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση στην Σουηδία.

WRC: Ο Λουμπέ πάει γεμάτος αυτοπεποίθηση στο Μεξικό

Ο Πιέρ-Λουί Λουμπέ οδήγησε το Ford Puma Rally1 Hybrid στην έκτη θέση στον δεύτερο γύρο του φετινού WRC και τώρα ανυπομονεί για την πρώτη διαδρομή της σεζόν στο χαλίκι.

"Ξέρω ότι το Μεξικό θα είναι εντελώς διαφορετικό από την Σουηδία", δήλωσε ο Λουμπέ . "Έχουμε περισσότερα να μάθουμε εκεί, με την οδήγηση στο υψόμετρο, αλλά έχω λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση - γνωρίζω περισσότερα για αυτό το αυτοκίνητο στο χαλίκι και έχω κάποιες ιδέες για το τι να περιμένω.

Για μένα, υπήρχαν πολλά θετικά στοιχεία για να πάρω από την Σουηδία, σίγουρα την πρώτη ημέρα ήμασταν πραγματικά στον [ίδιο] ρυθμό με τα παιδιά που ήταν μπροστά και ο δεύτερος ταχύτερος χρόνος που πήραμε ήταν πολύ ωραίος."

Εκτελώντας την πρώτη πλήρη σεζόν της καριέρας του στο WRC, ο Λουμπέ γνωρίζει ότι θα είναι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις εκτός Ευρώπης, όπως το Μεξικό, η Χιλή, το Σαφάρι και η Ιαπωνία.

"Τα ράλλυ όπως, για παράδειγμα, η Πορτογαλία και η Σαρδηνία, τα έχω κάνει μερικές φορές και έχω καλή εμπειρία για να ξέρω πώς θα είναι εκεί. Αλλά τα ράλλυ εκτός [της Ευρώπης] είναι καινούργια. Για μένα, είμαι χαρούμενος που είμαι με την M-Sport - αυτή η ομάδα έχει τόσο μεγάλη εμπειρία για όλους αυτούς τους αγώνες.

Συνολικά, αυτή την στιγμή, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ πραγματικά για το Μεξικό".