Νεβίλ: «Δείξαμε τις προθέσεις μας»

Ο Τιερί Νεβίλ επαίνεσε την ομάδα της Hyundai για την επίδειξη της αποφασιστικότητας και της πρόθεσής της στο Ράλλυ Σουηδίας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Νεβίλ: «Δείξαμε τις προθέσεις μας»

Αν και η κορεατική εταιρεία έχασε την νίκη στην Umeå, κατάφερε ένα διπλό βάθρο για τους Κρεγκ Μπριν και Τιερί Νεβίλ. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη του Εσαπέκα Λάπι στο Wolf Power Stage, είναι αρκετό για να στείλει την ομάδα στο Μεξικό με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας Σιρίλ Αμπιτεμπούλ.

Ο Νεβίλ δήλωσε: «Νομίζω ότι δείξαμε το σχέδιό μας στη Σουηδία, δείξαμε ποια είναι η πρόθεση της Hyundai για φέτος. Για μένα, προφανώς [η Σουηδία] δεν ήταν η καλύτερη προετοιμασία, καθώς έχασα μέρος των δοκιμών και αισθάνθηκα άρρωστος πριν από την εκκίνηση. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που πετύχαμε και τώρα κοιτάμε μπροστά για το Μεξικό».

Η διοργάνωση του Guanajuato δεν ήταν το πιο ευτυχισμένο κυνήγι του Νεβίλ, με την τρίτη θέση να είναι ο καλύτερος τερματισμός του στη Βόρεια Αμερική.

Η έναρξη της τρίτης αγωνιστικής εκτός έδρας προσφέρει στους Βέλγους έναν ακόμη λόγο για να είναι χαρούμενοι.

«Είναι καλό να βλέπω τους κύριους αντιπάλους μου στο πρωτάθλημα να είναι μπροστά μου στο Μεξικό», δήλωσε. «Νομίζω ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη».

Ο Αμπιτεμπούλ ήταν γεμάτος θετικότητα βγαίνοντας από τον δεύτερο γύρο και με προορισμό τον πρώτο αγώνα μεγάλων αποστάσεων της σεζόν. Πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι ακόμα χαμογελαστοί. Αυτός (ο Νεβίλ) ήταν πίσω από την αρχή [στη Σουηδία] για πολλούς λόγους, οπότε το να επιστρέψει στο βάθρο είναι μια σπουδαία ιστορία γι' αυτόν. Ο Κρεγκ ήταν μέγας όλο το Σαββατοκύριακο, όσον αφορά την ταχύτητα και την απόδοσή του, αλλά και τη στάση του στην κατανόηση της κατάστασης της ομάδας. Συνολικά, ένα τρομερό ομαδικό αποτέλεσμα».