Λεμπ προς Οζιέ: «Πότε είναι η ρεβάνς των συνταξιούχων του WRC;»

Λίγες ώρες αφότου είδε τον Λεμπ να τον προσπερνά ως ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του Ράλλυ Μόντε-Κάρλο, ο Σεμπάστιαν Λεμπ προκάλεσε τον... έτερο Σεμπάστιαν σε μια ευκαιρία για ρεβάνς.

Λεμπ προς Οζιέ: «Πότε είναι η ρεβάνς των συνταξιούχων του WRC;»

Με ένα περιπαικτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεμπάστιαν Λεμπ συνεχάρη τον συμπατριώτη και... ιστορικό αντίπαλό του, αλλά ρώτησε πότε θα μπορούσε να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την ισορροπία και να κάνει εννέα τις νίκες του στο Μόντε Κάρλο.

"Μπράβο Σεμπ Οζιέ. Πότε είναι η ρεβάνς των συνταξιούχων του WRC;"

Ο Οζιέ δεν έχασε χρόνο για να απαντήσει ότι ελπίζει ότι οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις γαλλικές Άλπεις την επόμενη σεζόν.

Η τελευταία νίκη του Οζιέ τον φέρνει μια νίκη μακριά από τον Αλσατό στο Μόντε-Κάρλο, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα του 2022 αφού προσπέρασε τον Οζιέ το τελευταίο πρωινό, όταν ο αντίπαλός του υπέστη κλατάρισμα.

Μιλώντας για το μήνυμα αργότερα, ο Οζιέ παραδέχτηκε ότι του άρεσε να αγωνίζεται εναντίον του εννέα φορές πρωταθλητή.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας, ο οδηγός της Toyota είπε: "Το ελπίζω! Δεν είναι μυστικό ότι απολαμβάνω τον ανταγωνισμό και όταν είναι εκείνος εκεί, είναι συχνά ωραίος ανταγωνισμός και όσο πιο τρελοί τύποι είμαστε, τόσο καλύτερο είναι το σόου.

Νομίζω ότι θα είναι υπέροχο να εμφανιστεί του χρόνου και τα άλλα παιδιά στο πρωτάθλημα μπορούν να κάνουν έναν ωραίο αγώνα".

Αφού έτρεξε πέρυσι σε ένα πρόγραμμα επιλεγμένων αγώνων με την M-Sport Ford, ο Λεμπ ελπίζει να βρει τρόπο να επιστρέψει σε ένα Ford Puma Rally1 αυτή τη σεζόν.