WRC: Σε επιλεγμένους αγώνες και το 2023 ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ αποκάλυψε πως η παρουσία του στο WRC το 2023 θα μοιάζει με εκείνη της φετινής χρονιάς.

WRC: Σε επιλεγμένους αγώνες και το 2023 ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ έχει απολαύσει χρόνο με την οικογένειά του μακριά από ένα πλήρες ημερολόγιο του WRC και ανυπομονεί για την ίδια τακτική του χρόνου – και η εντυπωσιακή νίκη του στο Ράλλυ Ισπανίας του περασμένου μήνα έδειξε ότι δεν έχασε τίποτα από την ταχύτητα που τον βοήθησε να φτάσει οκτώ φορές στην κορυφή του κόσμου.

«Νομίζω ότι είναι το ίδιο για μένα και για την Toyota», είπε ο Γάλλος, «το ίδιο σκεφτόμαστε ότι το σχέδιο θα είναι περίπου το ίδιο για την επόμενη χρονιά. Ήταν ωραίο να ανακατεύω τα πράγματα λίγο αυτή τη φορά, μου αρέσει αυτό.

Το ράλλυ είναι πάντα το πάθος μου, αυτό δεν αλλάζει ποτέ και γι' αυτό ανυπομονώ για περισσότερα την επόμενη σεζόν».

Ο Οζιέ κέρδισε στην πέμπτη εμφάνισή του αυτή την σεζόν, στην Ισπανία, αλλά ο Γάλλος ξέρει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ξεκινήσει την χρονιά με μια νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο αν δεν ήταν ένα κλατάρισμα στην προτελευταία ειδική.

«Νομίζω ότι ήμουν λίγο άτυχος σε μερικά από τα προγούμενα ράλλυ», πρόσθεσε, «άρα είναι ωραίο να κερδίζεις. Αλλά το κύριο πράγμα για το Σαββατοκύριακο ήταν ότι διασκέδασα – απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο στο αυτοκίνητο και, φυσικά, ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίσω τον τίτλο των κατασκευαστών με την Toyota».