WRC: Παρέλαση Οζιέ στην Ισπανία

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ περνάει σαν σίφουνας από τις Ειδικές του Ράλλυ Ισπανίας και έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10). 

WRC: Παρέλαση Οζιέ στην Ισπανία

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ ο οποίος τελείωσε το πρώτο σκέλος της Παρασκευής μόλις 4,8 δευτερόλεπτα μακριά από τον συμπαίκτη του στην Toyota Gazoo Racing, Κάλε Ροβανπέρα, επέκτεινε το πλεονέκτημά του με μια αριστοτεχνική εμφάνιση σε ομαλούς και ρέοντες δρόμους στους λόφους του Costa Daurada.

Ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai Motorsport κέρδισε την έναρξη στο Savallà προτού ο Οζιέ επανέλθει κερδίζοντας την αμέσως επόμενη ειδική.

«Είναι υπέροχο», είπε χαμογελώντας ο Οζιέ. «Νομίζω ότι μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά και το απολαμβάνω. Δεν είμαι ακόμα στο μέγιστο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Ήταν ένα θετικό πρωινό για τον Νεβίλ. Επίσης, ξεπέρασε τον Ροβανπέρα και στις δύο δοκιμές και πέρασε σε απόσταση 4,5 δευτερολέπτων από τον νεαρό Φινλανδό στο μέσο της ημέρας. Ο Βέλγος δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, ωστόσο, νιώθοντας ότι υπήρχε ακόμα περιθώριο βελτίωσης με το στήσιμο του i20 N του.

«Δουλεύουμε ακόμα λίγο στο αυτοκίνητο», εξήγησε ο Νεβίλ. «Όταν ο δρόμος λερώνει, αρχίζω να χάνω την αίσθηση στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω τα όρια. Αισθάνομαι ότι θα έρθουν καλύτερες επιδόσεις αν βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις».