WRC: Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην Ισπανία ο Τάνακ

Ο Ότ Τάνακ ανυπομονεί να φθάσει στην πρώτη του νίκη στο Ράλλυ Ισπανίας για το WRC από τότε που σφράγισε τον τίτλο του με την Toyota πριν από τρία χρόνια.

WRC: Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην Ισπανία ο Τάνακ

Ο Ότ Τάνακ τράκαρε στο πρώτο απόγευμα της περσινής διοργάνωσης και το Ράλλυ Ισπανίας δεν ήταν στο καλεντάρι του 2020. Πριν από αυτό, η δεύτερη θέση στο ράλλυ του 2019 ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει το παρθενικό του στέμμα στο WRC.

«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάμε – θα είναι πολύ διαφορετικό από το Βέλγιο.

Το επίπεδο πρόσφυσης στην Ισπανία θα είναι υψηλότερο, αυτή την εβδομάδα είναι μια καθαρή διοργάνωση ασφάλτου. Πρέπει να πάμε σε αυτό το γεγονός με καλή ισορροπία στο αυτοκίνητο. Θα είναι ωραίο να φτάσουμε σε μια καθαρή διοργάνωση ασφάλτου».

«Γνωρίζουμε την φύση αυτών των ειδικών, τις μεγάλες στροφές που μπορούν να προκαλέσουν λίγη υποστροφή από το αυτοκίνητο – θα πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε σωστή ρύθμιση στο αυτοκίνητο».

Η πρώτη και η δεύτερη θέση στο Βέλγιο και την Κροατία αντίστοιχα έδωσαν εμπιστοσύνη στον Τάνακ πριν από τον προτελευταίο γύρο της φετινής σεζόν.

«Δείξαμε πόσο καλό είναι το πακέτο μας στην Κροατία και το Βέλγιο και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Περιμένω ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο ράλλυ, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».