WRC: Εκτός Ράλι Ακρόπολις ο Φουρμό

Ο οδηγός της Ford, Αντριάν Φουρμό, δεν θα τρέξει στον δέκατο αγώνα του φετινού WRC, το Ράλι Ακρόπολις τον επόμενο μήνα (8-11 Σεπτεμβρίου). 

WRC: Εκτός Ράλι Ακρόπολις ο Φουρμό

Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/8) ότι απέσυρε την συμμετοχή του Γάλλου για τον 10ο αγώνα του WRC με έδρα την Λαμία και εξήγησε ότι η απόσυρσή του σχετιζόταν με τη συντριβή του Ford του την τελευταία μέρα του Ράλι Βελγίου.

Μια δήλωση, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, αναφέρει:

«Λόγω του ατυχήματός του στο Ράλι Βελγίου, δεν είναι δυνατό για την ομάδα να επισκευάσει το αυτοκίνητο του Αντριάν Φουρμό εγκαίρως για το Ράλι Ακρόπολις».

«Δυστυχώς σημαίνει ότι ο Αντριάν και ο Άλεξ δεν θα αγωνιστούν στην Ελλάδα, το πλήρωμα θα ταξιδέψει εκεί για να λάβει μέρος στο recce προετοιμάζοντας το μέλλον».

Η συντριβή του Φουρμό στο Ράλι Βελγίου ήταν η τέταρτή του στη σεζόν, με παρόμοια περιστατικά να συμβαίνουν στο Ράλι Μόντε-Κάρλο καθώς και στην Κροατία και την Ιταλία.

Η M-Sport αναμένεται να παρουσιάσει πέντε αυτοκίνητα στην Ελλάδα, με τον Κρεγκ Μπριν να συνοδεύεται από τους Σεμπάστιαν Λεμπ, Γκας Γκρινσμιθ, Πιερ-Λουί Λουμπέ και τον Ελληνο-Βέλγο οδηγό Jourdan Serderidis.