Πολυτελές SUV με πολλά προνόμια αγοράς!

Η απόκτηση ενός πολυτελούς και υψηλής τεχνολογίας αυτοκινήτου, συνοδεύεται με αντίστοιχα υψηλές απαιτήσεις από τον αγοραστή και σε επίπεδο προνομίων αγοράς.

Πολυτελές SUV με πολλά προνόμια αγοράς!

Η απόκτηση ενός πολυτελούς και υψηλής τεχνολογίας αυτοκινήτου, συνοδεύεται με αντίστοιχα υψηλές απαιτήσεις από τον αγοραστή και σε επίπεδο προνομίων αγοράς. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα κορυφαίο ηλεκτρικό SUV, όπως είναι η Mercedes EQA, τότε κάτοχός της απολαμβάνει παροχές υψηλού επιπέδου και μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της γερμανικής εταιρείας πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 43.591 ευρώ (με το πρόγραμμα ΚINΟΥMΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ) στην έκδοση EQA 250 των 190 ίππων (λιανική τιμή προ φόρων από 39.992 ευρώ). Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει αερόσακους, προηγμένο σύστημα φωτισμού με προβολείς LED high Performance και με σύστημα Adaptive Highbeam Assist, σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας, Active Brake Assist, Cruise Control με Speed Limiter, αυτόματο κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Πλούσια εξοπλισμένη είναι κι η καμπίνα που ενσωματώνει το προηγμένο σύστημα infotainment MBUX με 2 οθόνες 7 ιντσών, με κάμερα οπισθοπορείας, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 χρωμάτων, καθίσματα με υποστήριξη μέσης 4 σημείων, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, φωτεινή λωρίδα LED κι άλλα πολλά!

Η γκάμα της EQA συμπληρώνεται κι από τις ισχυρότερες και τετρακίνητες EQA 300 4MATIC (228 ίππων & 390 Nm ροπής) και EQA 350 4MATIC (292 ίππων & 520 Nm ροπής), με τις τιμές έπειτα από την κρατική επιδότηση να διαμορφώνονται από 51.100 και 53.900 ευρώ αντίστοιχα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει:

  • Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών
  • Προβολείς LED High Performance
  • Επένδυση με συνθετικό δέρμα / ύφασμα
  • Πακέτο άνεσης καθισμάτων με υποστήριξη μέσης 4 σημείων
  • MBUX multimedia σύστημα με 2 οθόνες 7.25 ιντσών
  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός 64 χρωμάτων
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Διζωνικός, αυτόματος κλιματισμός THERMOTRONIC
  • Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών
  • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
  • Πακέτο φωτισμού και ορατότητας
  • Ράγες οροφής αλουμινίου
  • Καλώδιο φόρτισης 11kW για wallbox
  • Καλώδιο φόρτισης για οικιακή πρίζα (σούκο)

Πλήθος προνομίων αγοράς για την αστεράτη EQA!

Η Mercedes προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές της EQA τα eServices, μια σειρά προνομίων που αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για την αγορά του πολυτελούς ηλεκτρικού SUV. Ας τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Επιδότηση 6.000 ευρώ

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την EQA βγαίνουν κερδισμένοι από την επιδότηση αξίας 6.000 ευρώ, με το πρόγραμμα ΚINΟΥMΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης για την εγκατάσταση έξυπνου οικιακού φορτιστή, στην κύρια κατοικία σας.

Drive Green Welcome

Με το πρόγραμμα αυτό, επιδοτείστε 1.000 ευρώ, για την αγορά έξυπνου οικιακού φορτιστή (Wallbox). Μέσω της συνεργασίας της Mercedes με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison, μπορείτε να απολαμβάνετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. To μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς συμβούλους της Elpedison, έτσι ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με τις δυνατότητες του προγράμματος. Επιπλέον, σας παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ελέγχου εγκατάστασης, τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Drive Green Electricity

Η συνεργασία της γερμανικής εταιρείας με την Elpedison, σας επιτρέπει να λάβετε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια 190 kWh για τη φόρτιση της νέας EQA, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.200 χλμ. μηνιαίως. Προϋπόθεση είναι να επιλέξετε την συγκεκριμένη εταιρεία ως προμηθευτή ενέργειας για το σπίτι σας, με το οικιακό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Drive Green Welcome Electricity.

Δωρεάν φόρτιση αξίας 150 ευρώ

Η Mercedes παρέχει δωρεάν φόρτιση αξίας 150 ευρώ στους κατόχους της EQΑ, στο δίκτυο δημόσιων φορτιστών μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας Mercedes me Charge. Mε 71 σταθμούς φόρτισης στην Ελλάδα, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς, αλλά και σε περισσότερους από 175.000 στο εξωτερικό, έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Συναρπαστική παρουσία μέσα – έξω!

Η εμφάνιση της Mercedes EQA διεγείρει το οπτικό νεύρο του παρατηρητή. Οι σχεδιαστές της φαίνεται πως είχαν το βλέμμα στο μέλλον, μιας και το σχήμα της EQA είναι άκρως φουτουριστικό. Σε αυτό συμβάλλουν η ενιαία μάσκα με το συμπαγές πάνελ, τα full LED φωτιστικά σώματα εμπρός, αλλά κι οι μπλε λεπτομέρειες που κάθε ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes ενσωματώνει. Παράλληλα, ο σχεδιασμός της Mercedes EQA ξεχωρίζει και για το χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή, στο Cd 0,28. Υπέροχο και πολυτελές είναι το εσωτερικό της EQA, που εντυπωσιάζει με την ποιότητά του, αλλά και την τεχνολογία που φέρει. Ξεχωρίζουν η εντυπωσιακή οθόνη του MBUX, αλλά και του ψηφιακού πίνακα οργάνων που αμφότερες αγγίζουν τις 7 ίντσες, όμως στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι διαθέσιμες κι οι μεγαλύτερες με διάσταση που αγγίζουν τις 10,25 ίντσες. Το φοβερό τεχνολογικό επίτευγμα της Mercedes είναι το σύστημα πολυμέσων με ενσωμάτωση «πλοήγησης με ηλεκτρική νοημοσύνη». Τι κάνει αυτό το προηγμένο σύστημα πλοήγησης; Κατορθώνει να σχεδιάσει την ταχύτερη διαδρομή με σημεία φόρτισης και μπορεί να προσαρμόζεται στις κυκλοφοριακές συνθήκες, ώστε να χαράξει την διαδρομή με την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος ή αυτή με τους περισσότερους φορτιστές, όπως αναστολή κυκλοφορίας.

Πηγή: autogreeknews.gr