Ποια αυτοκίνητα λατρεύουν οι γυναίκες;

Υπάρχει ένας παγκόσμιος θεσμός που λαμβάνει όλες τις παραμέτρους και απαρτίζεται από 50 γυναίκες, δημοσιογράφους από τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ποια αυτοκίνητα λατρεύουν οι γυναίκες;

Κύριοι ας μην γελιόμαστε: Αν πρέπει να διαλέξουμε το νέο μας αυτοκίνητο, θα ζητήσουμε τη γνώμη της συντρόφου μας, τουλάχιστον για το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης. Και αυτή τη γνώμη θα την υπολογίσουμε πάρα πολύ κι αν είμαστε τυχεροί κι η εμφάνιση συμπίπτει και με πολύ καλά οδηγικά χαρακτηριστικά, τότε ξεμπερδέψαμε κατά την επιλογή μας.

Βέβαια υπάρχει ένας παγκόσμιος θεσμός που λαμβάνει όλες τις παραμέτρους πολύ σοβαρά υπόψη του πριν καταλήξει στην επιλογή του. Μιλάμε για την επιτροπή του θεσμού Women’s World Car of the Year, που απαρτίζεται από 50 γυναίκες, δημοσιογράφους από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι οποίες προέρχονται από 38 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους. Οι κυρίες έβγαλαν την ετυμηγορία τους και κατέληξαν πως το Peugeot 208 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης, ενώ το Peugeot 2008 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αστικού SUV.

Ο συναγωνισμός ήταν σκληρός καθώς στο τέλος του δεύτερου γύρου, το Peugeot 208 αναδείχθηκε το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης έναντι του Toyota Yaris. Ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 και έχοντας ήδη κερδίσει 24 βραβεία, το Peugeot 208 τοποθετείται στην καρδιά της μικρής κατηγορίας συμβάλλοντας στην συνολική επιτυχία μάρκας. O σπορ χαρακτήρας, ο σχολαστικός σχεδιασμός του και η ποιότητα κατασκευής του προσδίδουν έναν premium χαρακτήρα, που ταιριάζει απόλυτα με την αναβάθμιση της μάρκας.

Από την άλλη κι έχοντας ισχυρή ταυτότητα και υψηλό στάτους, το Peugeot 2008 είναι σε απόλυτη αρμονία με το στυλ της γαλλικής μάρκας, ενώ διατηρεί τη δική του προσωπικότητα, εξ ου κι η ανάδειξή του ως το καλύτερο αστικό SUV. Τα Peugeot 208 και 2008, εφοδιάζονται τόσο με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όσο και με αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες. Τα δύο μοντέλα της Peugeot διακρίθηκαν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: ασφάλεια, άνεση, τεχνολογία, συνδεσιμότητα, σχέση ποιότητας/τιμής, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και σχεδίαση. Τα Peugeot 208 και 2008 βρίσκονται στην τελική ευθεία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς που θα αναδειχθεί από τον θεσμό Women‘s World Car of the Year, τα αποτελέσματα του οποίου θα δημοσιευθούν σήμερα που είναι κι η ημέρα της γυναίκας.

Πηγή: autogreeknews.gr