Το πολυτάλαντο SUV των 22.900 ευρώ

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσει κανείς το αμάξι που πάντοτε ήθελε, μιας και οι εταιρείες έχουν ανταγωνιστικές προσφορές.

Το πολυτάλαντο SUV των 22.900 ευρώ

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσει κανείς το αμάξι που πάντοτε ήθελε, μιας και οι εταιρείες έχουν ανταγωνιστικές προσφορές. Και μάλιστα σε μοντέλα άκρως χρηστικά που κάνουν τις μετακινήσεις σας απόλαυση.

Ένα τέτοιο μοντέλο είναι το Skoda Karoq, ένα πολυτάλαντο SUV, το οποίο μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας και να σας ταξιδέψει παντού, χάρη στους αποδοτικούς κι οικονομικούς κινητήρες του. Το μικρομεσαίο SUV Karoq γίνεται δικό σας στην έκδοση Ambition με τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων με τιμή που ξεκινάει από τα 22.900 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης κινδύνου Front Assist, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, cruise control, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Πέρα από τις ικανότητες του αυτοκινήτου όμως, η Skoda το προσφέρει με σημαντικό όφελος στην τιμή του, το οποίο αγγίζει τα 1.500 ευρώ. Σε αυτό υπολογίστε επίσης την άτοκη χρηματοδότηση, αλλά και τη δυνατότητα να καταβάλλετε την 1η δόση τέσσερις μήνες μετά την απόκτηση του Karoq. Για να απολαύσετε αυτά τα προνόμια απλά κάντε κλικ στο Skoda One Click. Τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με τον εν λόγω κινητήρα των 150 ίππων συμπεριλαμβάνουν τον πρόσθετο εξοπλισμό Exclusive (κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρας βροχής και λειτουργίας φώτων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος διζωνικός κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και σκούρα πίσω τζάμια).


Το Skoda Karoq είναι ένα πολυεργαλείο, τόσο λόγω του ικανού του κινητήρα, όσο και της άρτιας οδικής συμπεριφοράς που εμφανίζει σε κάθε είδους διαδρομή. Ξεκινώντας με τον κινητήρα, αυτός είναι ο αποδοτικός και πολιτισμένος 1.5 TSI ACT, με το σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων (Αctive Cylinder Management). Οι 150 ίπποι στις 5.000-6.000 σ.α.λ. και τα 250 Nm ροπής στις 1.500-3.500 σ.α.λ. είναι αρκετά για να χαρίσουν γρήγορες επιδόσεις στο Karoq, όπως επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 203 χλμ./ώρα. Νούμερα επιδόσεων που δεν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατανάλωση. Τουναντίον, το Skoda Karoq 1.5 TSI ACT απαιτεί 6,2 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να είναι 141 γρ./χλμ.

Παράλληλα, το Karoq 1.5 TSI καταφέρνει και συνδυάζει ισορροπημένα χαρακτηριστικά στο δρόμο. Η σχετικά μαλακή σε ρύθμιση και με αυξημένες διαδρομές ανάρτηση με τα γόνατα ΜακΦέρσον και τον ημιάκαμπτο άξονα, καταφέρνει και αμβλύνει με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων. Το ελαφρύ σε αίσθηση τιμόνι είναι προσανατολισμένο στην άνεση, ενώ το αυτοκίνητο παρουσιάζει σίγουρο πάτημα στις ευθείες και αρκετή πρόσφυση με λογικές κλίσεις στις στροφές.


Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Skoda Karoq συνεχίζονται και στο εσωτερικό του. Η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, με τη συνολική κατασκευή να κρίνεται ως εξαιρετικά προσεγμένη. Το ανώτερο σημείο του ταμπλό καλύπτεται από μαλακό υλικό, με τη συναρμογή των υλικών να είναι αψεγάδιαστη, όπως και το τελικό φινίρισμα. Στο πίσω μέρος της καμπίνας θα μετακινηθούν χωρίς παραχωρήσεις έως τρία ενήλικα άτομα, ενώ το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 521 λίτρων θα χωρέσει όλες τις αποσκευές σας. Χρήσιμο αξεσουάρ είναι το σύστημα VarioFlex με τα τρία συρόμενα, αναδιπλούμενα και αποσπώμενα καθίσματα.

Πηγή: autogreeknews.gr