Νέο Fiat Panda Easy Hybrid με τιμή 11.400 ευρώ

Το best seller της Fiat, το Panda δημιούργησε την πιο οικονομική έκδοση Easy Hybrid.

Νέο Fiat Panda Easy Hybrid με τιμή 11.400 ευρώ

Το best seller της Fiat, το Panda μετά την παρουσίαση της νέας υβριδικής του έκδοσης με στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτή την υβριδική τεχνολογία για το ευρύ κοινό, δημιούργησε την πιο οικονομική έκδοση Easy Hybrid.

Καρδιά του συνόλου συνεχίζει να αποτελεί το νέο προηγμένο υβριδικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. με έναν ηλεκτροκινητήρα BSG, προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων, αλλά κυρίως αυξημένη ροπή και ελαστικότητα στις χαμηλές ταχύτητες. Η μεικτή κατανάλωση είναι 4,0 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 89 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η έκδοση Easy Hybrid, με το αστικό στυλ και τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος -σε σχέση με την έκδοση Cross- προσφέρει και ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις. Συγκεκριμένα επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,9 δλ., έναντι 14,7 δλ. το City Cross. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- αερόσακοι για τους εμπρός επιβάτες και πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας, ESP με hill-assist, κλιματισμός και σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η Fiat, προσφέρει το νέο Panda Easy Hybrid με 11.400 ευρώ, καθιστώντας το Panda ως το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της Ελληνικής αγοράς. Το Panda Easy Cross Hybrid, το υβριδικό SUV πόλης είναι διαθέσιμο με τιμή 12.200 ευρώ, προσφέροντας ακόμα περισσότερο στιλ, σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Τα Fiat Panda Hybrid -όπως και το σύνολο των μοντέλων της Fiat- καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ., καθώς και με αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.

Οι νέες τιμές του Panda διαμορφώνονται ως εξής:

Πηγή: autogreeknews.gr