Hyundai Motorsport: Στο Λουτράκι τις δοκιμές για το WRC - Ο Αυγενάκης συνοδηγός με Λεμπ!

Στη χώρα μας πραγματοποίησε τις τριήμερες δοκιμές του αγωνιστικού αυτοκινήτου της η Hyundai Motorsport. Στο Λουτράκι βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης που αποτέλεσε τον συνοδηγό του θρυλικού Σεμπάστιαν Λεμπ για μία ειδική διαδρομή.

Hyundai Motorsport: Στο Λουτράκι τις δοκιμές για το WRC - Ο Αυγενάκης συνοδηγός με Λεμπ!

Την Ελλάδα διάλεξε η αγωνιστική ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ράλι της Hyundai για να πραγματοποιήσει τις τριήμερες δοκιμές της για το αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετέχει στο WRC. Η Hyundai Motorsport επέλεξε χωμάτινες ειδικές διαδρομές κοντά στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη συμμετοχή των τριών οδηγών της, Οτ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπάστιαν Λεμπ.

Μάλιστα το «παρών» στις δοκιμές έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προσκεκλημένος της Hyundai Motorsport. Συνομίλησε με στελέχη της ομάδας, τεχνικούς και τους οδηγούς της, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την ασφάλεια των δοκιμών, αλλά και τον καλό καιρό που τους επιτρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε στον κ. Αυγενάκη την εμπειρία της συνοδήγησης με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Λεμπ, σε μία ειδική διαδρομή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε σύντομη δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι διότι θέλω να στείλω το μήνυμα ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες προσπάθειες επαναφοράς του εθνικού μας μηχανοκίνητου αγώνα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Η επίσκεψη της Hyundai στη χώρα μας έρχεται λίγες μέρες μετά τις δοκιμές της Toyota Gazoo Racing, η οποία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας για να προετοιμαστεί για το ράλι Τουρκίας.