Το πιο φθηνό στον κόσμο: Νέο Datsun redi-GO των 3.300 ευρώ!

Το σημαντικά αναβαθμισμένο μίνι και φθηνότερο μοντέλο της παρουσίασε η Datsun, το ανανεωμένο redi-GO. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με τη χαμηλότερη τιμή στην Ινδία και ίσως το πιο φθηνό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Το πιο φθηνό στον κόσμο: Νέο Datsun redi-GO των 3.300 ευρώ!

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο με τη νέα και πολύ μεγάλη οκταγωνική μάσκα, τα λεπτά παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα και το μυώδη προφυλακτήρα με τα κάθετα LED σχήματος «L». Τα πλαϊνά του τμήματα παρέμειναν ως είχαν, ενώ πίσω έχουν αλλάξει τα φανάρια και ο προφυλακτήρας.

Εντελώς νέο σχεδιασμό έχει το εσωτερικό του Datsun redi-GO, όπου οι καμπύλες αντικαταστάθηκαν από ευθείες γραμμές και περισσότερες επίπεδες επιφάνειες. Στο κέντρο κυριαρχεί το οκταγωνικό σχήμα που παραπέμπει στη μάσκα, ενώ στη πιο πλούσια έκδοση υπάρχει και οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Την κίνηση του μήκους 3.435 χλστ., πλάτους 1.574 χλστ., ύψους 1.546 χλστ. και με μεταξόνιο 2.348 χλστ. αμαξώματος του redi-GO αναλαμβάνουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης. Στη βάση τοποθετείται ο 0.8 λτ. ισχύος 40 ίππων και 72 Nm ροπής, συνδυασμένος με 5άρι μηχανικό κιβώτιο και με μεικτή κατανάλωση 4,8 λτ./100 χλμ. Υπάρχει και ο πιο ισχυρός 1.000άρης των 50 ίππων και 91 Nm ροπής, με μηχανικό ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο 5 ταχυτήτων και μεικτή κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ.

Οι τιμές του νέου Datsun redi-GO στην Ινδία ξεκινούν από 283.000 ρουπία, τα οποία ισοδυναμούν με σχεδόν 3.300 ευρώ. Το ακριβότερο (1.0 AMT) πωλείται στην τιμή των 477.000 ρουπιών (ισοδυναμούν με 5.600 ευρώ) και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει ABS, μετωπικούς αερόσακους, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη 8 ιντσών, air condition, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα κ.λπ.

Πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας