Το πιο ακριβό SUV στον κόσμο!

Λέγεται Karlmann King και το κόστος του είναι ασύλληπτο

Το πιο ακριβό SUV στον κόσμο!

Μπορεί η Rolls-Royce να είναι έτοιμη να αποκαλύψει την Cullinan, που θα είναι το πρώτο SUV για την πολυτελέστατη φίρμα, αλλά μέχρι σήμερα το όχημα ελευθέρου χρόνου που εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης και είναι το ακριβότερο SUV μοντέλο που κυκλοφορεί κοστίζει 1,78 εκατομμύρια ευρώ. Το όνομά του είναι Karlmann King.

To βάρος του συγκεκριμένου SUV είναι έξι τόνους, είναι αλεξίσφαιρο και βασίζεται στο αμερικάνικο Ford F-550. Για το σχεδιαστικό μέρος έχει αναλάβει μία κινέζικη εταιρεία (!), ενώ το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στην Ευρώπη. Αξίζει να αναφερθεί ότι 1.800 άτομα είχαν εμπλακεί στην ανάπτυξη του μοντέλου με σκοπό να φαίνεται... εντυπωσιακό.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο V10 6.8 κινητήρας της Ford, ο οποίος αποδίδει λίγο πάνω από 400 άλογα, ικανά να κινήσουν το 6μετρο αυτοκίνητο των 4,5 τόνων (6 τόνους σε περίπτωση της προαιρετικής αλεξίσφαιρης έκδοσης). Όσον αφορά τις επιδόσεις… τις ποιες; Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι έχει τελική ταχύτητα τα 140 km/h.

Το εσωτερικό είναι τόσο ιδιαίτερο όσο και το εξωτερικό του. Το σαλόνι είναι ντυμένο με δέρμα σε μαύρη και χρυσαφί απόχρωση. Αν σας ενδιαφέρει και έχετε 1,78 εκατομμύρια ευρώ, τότε μην χάνετε χρόνο….

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

LIVE ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ CITROEN C4 CACTUS

ΔOKIMAZOYME TO NEO ΚΙΑ STONIC 1.0 TURBO