«Ράλι Ακρόπολις»: Κάλεσμα των Λεμπ, Ροβάνπερα και Νεβίλ για γεμάτο ΟΑΚΑ στην Υπερειδική στις 08/09!

Σε video οι κορυφαίοι οδηγοί του WRC, Σεμπάστιαν Λεμπ, Κάλε Ροβάνπερα και Τιερί Νεβίλ προσκαλούν τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Υπερειδική του «Ράλι Ακρόπολις», στο ΟΑΚΑ, στις 8 Σεπτεμβρίου.

«Ράλι Ακρόπολις»: Κάλεσμα των Λεμπ, Ροβάνπερα και Νεβίλ για γεμάτο ΟΑΚΑ στην Υπερειδική στις 08/09!

Έκκληση να (ξανα)κατακλύσουν κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ, στις 8 Σεπτεμβρίου για ν' απολαύσουν την Υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις απηύθυναν, μέσω βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων, τρεις από τους κορυφαίους οδηγούς που θα τρέξουν στα Ελληνικά οδοστρώματα και χώματα κατά τη διάρκεια του φετινού εθνικού αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο πρωτάθλημα του WRC

Πριν ...οργώσουν τα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας για να καλύψουν τα 300 χιλιόμετρα των ειδικών διαδρομών τα πληρώματα των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν ν' ανεβάζουν στροφές στην υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας σε μια ασφάλτινη, παράλληλη διαδρομή έχουν ξεκινήσει με στόχο η πρώτη μέρα του αγώνα, η Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, να αποτελέσει το highlight του φετινού Πρωταθλήματος.

Στο νέο video της διοργάνωσης του αγώνα, οι Σεμπάστιαν Λεμπ (M-Sport Ford), Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing) και Τιερί Νεβίλ (Hyundai) προσκαλούν τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού Σταδίου.

Θυμίζουμε πως η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις 2022 συνεχίζεται με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 10 ευρώ.