Έπιασε φωτιά το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν (pics-vid)

Στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν πήρε φωτιά στη διάρκεια ενός γύρου.

Έπιασε φωτιά το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν (pics-vid)

Τρομακτικό σκηνικό στη Formula και πάλι με μονοθέσιο να τυλίγεται στις φλόγες. Λίγες μέρες μετά το σοκαριστικό σκηνικό στον αγώνα του Μπαχρέιν με το μονοθέσιο του Ρομέν Γκροζάν να κόβεται στα δύο και να τυλίγεται στις φλόγες, φωτιά έπιασε και το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν.

Στο Free Practice 2 της Παρασκευής (11/12), στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν και συγκεκριμένα η Alfa Romeo Racing πήρε φωτιά στη διάρκεια ενός γύρου. Πιθανολογείται εξαιτίας του κινητήρα του.

Grand Prix Μπαχρέιν: Τρομακτική εκκίνηση, τυλίχθηκε στις φλόγες η Haas του Γκροζάν (vid)

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ακινητοποίησε άμεσα το μονοθέσιό του και πρόλαβε και βγήκε, με το πίσω μέρος να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, πριν επέμβουν οι άνθρωποι της πίστας και σβήσουν τη φωτιά με τους πυροσβεστήρες.

Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από το τρομακτικό ατύχημα του Ρομέν Γκροζάν. Ο πιλότος της Haas είχε επαφή με την Alpha Tauri του Ντάνιελ Κβίατ με αποτέλεσμα να καρφωθεί στις μπαριέρες και να κοπεί στα δύο το μονοθέσιο του πριν τυλιχθεί στις φλόγες. Ο Γάλλος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των αγωνοδικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πίστας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Γκροζάν: Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο μετά το τρομακτικό ατύχημα (vid)

Από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί με εγκαύματα στα χέρια είχε πει: «Πριν μερικά χρόνια ήμουν εναντίον του halo, όμως χωρίς εκείνο δεν θα μπορούσα σήμερα να σας μιλάω. Γι' αυτό, ευχαριστώ! Ευχαριστώ όλους τους βοηθούς στην πίστα και στο νοσοκομείο. Ελπίζω, να μπορέσω να απαντήσω σύντομα στα μηνύματά σας και να σας ενημερώσω, πως είμαι».