Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ ματς του Europa League

Με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, έχουν βγει ήδη oι σίγουροι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «32» της διοργάνωσης, αν βγει οριστικά 3ος την Τετάρτη (9/12). Την τελευταία αγωνιστική θα προκύψουν οι υπόλοιποι επτά

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ ματς του Europa League

Από το βράδυ της Τετάρτης (2/12) έχετε πάρει μία γεύση για τους αντιπάλους που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League από τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Champions League. Απλώς ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά, γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές την τελευταία αγωνιστική. Πάντως, μπορεί να πετύχει από την Ρεάλ Μαδρίτης έως την Λειψία ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τίποτα στην παρούσα φάση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ολυμπιακός: Από το Champions League οι πιθανοί αντίπαλοί του αν καταταγεί τρίτος!

Οι Πειραιώτες, εφόσον δεν πάθουν κάποιο... πατατράκ την τελευταία αγωνιστική και τερματίσουν με τη σειρά τους τρίτοι στον όμιλό τους, θα είναι σίγουρα στους «ανίσχυρους» στην κλήρωση που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/12), με το πέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σε σχέση με τους καλύτερους τρίτους που θα προέρχονται από το Champions League.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα είναι οι πρώτοι από τους ομίλους του Europa και έως τώρα έχουν κατακτήσει την πρωτιά και μαθηματικά οι εξής ομάδες: Η Βιγιαρεάλ, η Χοφενχάιμ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Άρσεναλ και η Ρόμα. Αυτές οι πέντε ομάδες θα είναι σίγουρα στους «ισχυρούς» και υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών.

Πιθανότατα υποψήφιοι θα είναι (δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά) και η Λέστερ (εφόσον κερδίσει την ΑΕΚ), η Νάπολι (της αρκεί η ισοπαλία με την Σοσιεδάδ στην Ιταλία) και η Τότεναμ (αν κερδίσει την Αντβέρπ στο Λονδίνο, ειδάλλως θα βγουν πρώτοι οι Βέλγοι).

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποιοι θα βγουν πρώτοι και κατ’ επέκταση υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού από τους εξής ομίλους. Από τον 3ο η Λεβερκούζεν ή η Σλάβια Πράγας, από τον 4ο η Μπενφίκα ή οι Ρέιντζερς, από τον 5ο η Γρανάδα ή η Αϊντχόφεν και από τον 8ο η Μίλαν ή η Λιλ.