Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός 3-1: Εκτός Final-4 του Κυπέλλου οι «πράσινοι»!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό και την μη συμμετοχή του στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Φοίνικα στην Σύρο με 3-1 σετ.

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός 3-1: Εκτός Final-4 του Κυπέλλου οι «πράσινοι»!

Μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου προκρίθηκε και εκείνος στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ, σε ένα παιχνίδι που όλα τα σετ του κρίθηκαν στις λεπτομέρεις!

Οι Συριανοί, που εκμεταλλεύτηκαν την δύναμη της έδρας τους, είναι η τρίτη ομάδα που κερδίζει το εισιτήριο για τελική τετράδα του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών, μετά τους «ερυθρόλευκους» και τους Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα που συμπληρώνει την τετράδα θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης του Ηρακλή με αντίπαλο την Κηφισιά, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Θυμίζουμε πως η κλήρωση για το Final-4 θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ την ερχόμενη Παρασκευή (9/2).

Το παιχνίδι

Μπορεί λίγες μέρες πριν η ομάδα της Σύρου να είχε ηττηθεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι», όμως στο σημερινό παιχνίδι κατάφερε να διορθώσει τα όσα λάθη είχε και να κερδίσει ένα πολύ κομβικό ματς.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους ήταν πολύ καλοί στο μπλοκ, όμως οι υποδοχές του, του στέρησαν πόντους και φυσικά την νίκη. Εντυπωσιακός ήταν ο Παναθηναϊκός στο μοναδικό σετ που κατάφερε να κερδίσει όταν ανέτρεψε το εις βάρος του 21-19 σε 23-25.

Τα σετ: 25-23, 25-22, 23-25, 25-22