Υποδοχή των Κυπελλούχων στη Θεσσαλονίκη

Οπαδοί και διοίκηση του ΠΑΟΚ, υποδέχτηκαν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου», οι οποίοι κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας στο φάιναλ φορ της Ρόδου.

Υποδοχή των Κυπελλούχων στη Θεσσαλονίκη

«Είναι μεγάλη η χαρά όλων μας για το Κύπελλο! Αυτή η επιτυχία μπορεί να μας ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης.

«Η ομάδα γίνεται μια γροθιά, αυτό είναι που κρατάω περισσότερο από την επιτυχία. Το μυστικό είναι ότι είμαστε μία οικογένεια, η διοίκηση, ο ΑΣ, το ΤΑΠ, οι παίκτες, οι προπονητές. Μέσα από αυτό το "δέσιμο" και το ότι ποντάρουμε στην ελληνική ψυχή και καρδιά, βγαίνει το αποτέλεσμα. Η ομάδα στηρίχθηκε στους ;Eλληνες παίκτες. Ήταν συνειδητή επιλογή να στηριχτούμε στους Έλληνες και δικαιωθήκαμε. Οι Έλληνες παίκτες υπερτερούν σε όλους τους τομείς και κυρίως γνωρίζουν καλά τι εστί η φανέλα του ΠΑΟΚ. Παρέσυραν και τους ξένους, τους έβαλαν στο κλίμα και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. », ανέφερ, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Αντώνης Τσαλόπουλος.