Κρίθηκε στη θέληση...

Στο πάθος και τη θέληση απέδωσε τη νίκη τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Κρίθηκε στη θέληση...

Ο διεθνής ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Ήρθαμε εδώ έχοντας δει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Εμείς παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε και πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους. Το παιχνίδι κρίθηκε στην θέληση, όχι μόνο των 6-7 παικτών που αγωνίστηκαν αλλά όλων μας. Το θέλαμε πολύ και ο ένας στήριζε τον άλλον. Δεν κέρδισε ένας, αλλά ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του».


Ο διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Όλοι μας δείξαμε ότι έχουμε μαχητική ψυχή. Ανεξαρτήτα ποιοι έπαιξαν, πιέσαμε στο σερβίς, είχαμε καλή άμυνα, σε ορισμένα σημεία και καλό μπλοκ. Σε συνδυασμό με την πτώση του Ολυμπιακού πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Όποιος και να πήγαινε στο τάι μπρέικ θα πίεζε στο σερβίς. Έτυχε να είμαι εγώ, μακάρι στον τελικό να είναι κάποιος άλλος και να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν προτιμώ αντίπαλο».


Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης τόνισε: «Ζήσαμε το παιχνίδι με μεγάλο πάθος και ένταση. Είπαμε την πρώτη μας... λέξη για φέτος, η δεύτερη πρέπει να είναι στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο κολλητός μου στην ομάδα (σ.σ. Ραφαήλ Κουμεντάκης). Πέρυσι μου έδινε συγχαρητήρια και φέτος το ζούμε μαζί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ το έχει δείξει και άλλες φορές ότι δεν τα παρατάει ποτέ και αν χρειαστεί θα το δείξει και πάλι. Αυτό που υπενθυμίζω σε όλους τους συμπαίκτες μου είναι ότι η μεγάλη στιγμή που έγινε πέρυσι, ανήκει στο παρελθόν. Όποιος μένει στο παρελθόν μένει στάσιμος. Το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να περάσουμε τη νοοτροπία ότι δεν τα παρατάμε ποτέ και το πετύχαμε».