"Βράζουν" στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το σκοπό του, δικακωμωδώντας το άθλημα

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό με τη στάση του ΠΑΟΚ και του διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου, που ανέχτηκε τα καπρίτσια των παραγόντων του. Αρχικά επέτρεψε την παραμονή του παράγοντα Κώστα Παϊσιάδη στον αγωνιστικό χώρο, πριν από την έναρξη του αγώνα. Έτσι είχαμε την καθυστερημένη έναρξη του ημιτελικού, με την πρόφαση του ΠΑΟΚ, ότι ξέχασαν τα δελτία των παικτών, που τα είχαν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού είχαμε συνεχείς διακοπές, με τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ, που τιμωρήθηκαν μόνο με την αποβολή του μάνατζερ Δημήτρη Δημητρακόπουλου από το τέταρτο σετ. Ο εκνευρισμός ήταν έντονος στον Ολυμπιακό, οι παίκτες αποπροσανατολίσθηκαν και έχασαν τον ρυθμό τους.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ζητούσαν συνεχώς να διακοπεί το ματς για υβριστικά συνθήματα και έσπαγαν τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ενώ δεν έγινε η παραμικρή σύσταση από τους διαιτητές και την Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη από τους οπαδούς του ΠαναθηναΙκού που μπήκαν στο γήπεδο στο τέταρτο σετ. Και τα εμετικά συνθήματα, συνεχίσθηκαν και στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Ηρακλής χωρίς να ενοχληθούν οι διαιτητές και τα στελέχη της ΕΟΠΕ.