Για τα μάτια του κόσμου φώναζε ο ΠΑΟΚ (pic)

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν ενοχληθεί πέρσι όταν το Αλεξάνδρειο είχε γεμίσει από οπαδούς του και φώναζαν τώρα για δέκα ανθρώπους με μπλούζες του Ολυμπιακού. Δείτε τη φωτογραφία από τα δύο παιχνίδια.

Για τα μάτια του κόσμου φώναζε ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πως δεν θα καταθέσει τα δελτία των αθλητών του και δεν θα έπαιζε τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Η αιτιολογία ήταν πως στο γήπεδο βρίσκονται οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Οι Θεσσαλονικείς ακόμα και τη στιγμή που κατέθεσαν τα δελτία τους ζητούσαν να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα, διότι θα αποχωρούσαν.

Η ομάδα της Μακεδονίας, ωστόσο, δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στο περσινό Final 4, το οποίο διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί που υπήρχαν εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά τότε δεν απείλησαν πως θα φύγουν. Αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω ο φωτογραφικός φακός που δείχνει αν μη τι άλλο πόσοι βρίσκονταν πέρσι στο Αλεξάνδρειο και πόσοι είναι φέτος στη Ρόδο. Για ελάχιστους φιλάθλους με μπλούζες του Ολυμπιακού δημιουργήθηκε ολόκληρο το θέμα.