Μουνιόθ: Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο

Ο Φερνάντο Μουνιόθ στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ρόδου συνεχάρη όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν για το τρόπαιο, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη διοργάνωση και ευχήθηκε το Final Four να είναι γιορτή του αθλητισμού.

Μουνιόθ: Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο

Ρόδος: ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αρχικά τοποθετήθηκε για τη διοργάνωση της Ρόδου: «Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τους εκπροσώπους των ομάδα για την επιτυχία να φτάσουν σε αυτή την τελική φάση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, κάτι που αποδεικνύει ότι είχαν μια πολύ καλή σεζόν. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους 4 νέους και υπέροχους αθλητές και με κάνει να αισθάνομαι θαυμάσια γιατί νιώθω νεότερος. Θα πρέπει να πω ότι για αυτούς τους 4 αθλητές που βρίσκονται γύρω μου το ελληνικό βόλεϊ τους έχει ανάγκη και εύχομαι να συνεχίζονται να αγωνίζονται στα γήπεδα προκειμένου να αποτελέσουν παραδείγματα για τα νέα παιδιά. Ολοκληρώνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες. Εύχομαι για αυτό το Φάιναλ Φορ που έχουμε μπροστά μας να αποτελέσει μια γιορτή του αθλητισμού και του βόλεϊ να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι το βόλεϊ δεν είναι άρρωστο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός και αν τον επηρεάσει η ήττα στον τελικό του Challenge Cup, είπε: «Όχι δεν αποδέχομαι τον τίτλο του φαβορί. Παίξαμε στον τελικό της Ευρώπης κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ, όπως επιτυχία είναι για το ελληνικό βόλεϊ και η κατάκτηση του Challenge Cup από την γυναικεία ομάδα μας. Ήρθαμε έτοιμοι σε αυτό το Φάιναλ Φορ χωρίς να μας επηρεάζει τίποτα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Να ευχαριστήσω τον κύριο δήμαρχο, τους τοπικούς άρχοντες τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την ευκαιρία που μας δίνουν να βρεθούμε σε αυτό το όμορφο νησί και να παίξουμε βόλεϊ σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, σε αγώνες υψηλού επιπέδου που θα μπορέσουν να χαρούνε τα παιδιά. Και αν κερδίσουμε θα είναι μια τεράστια επιτυχία. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, εύχομαι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί να μην είναι μόνοι δυο οι ομάδες που θα πρωταγωνιστούν, αναφέρομαι στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό και εύχομαι να ξαναβρούν το δρόμο τους και να έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως παλιά και αυτό θα είναι τεράστιο κέρδος για το άθλημά μας. Καλή επιτυχία».