Μπενίτεθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ και Κουμεντάκης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη, σχολιάζοντας πως υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής τους στον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Μπενίτεθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ και Κουμεντάκης»

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας, παρουσία προπονητών και των αρχηγών των 4 φιναλίστ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, Μπενίτεθ ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Αναφορικά με τις συμμετοχές των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Με τη σειρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».