Μπενίτεθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ και Κουμεντάκης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη, σχολιάζοντας πως υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής τους στον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Μπενίτεθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ και Κουμεντάκης»

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας, παρουσία προπονητών και των αρχηγών των 4 φιναλίστ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, Μπενίτεθ ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Αναφορικά με τις συμμετοχές των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Με τη σειρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας