Κύπελλο γυναικών: Οι δηλώσεις του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Κύπελλο γυναικών: Οι δηλώσεις του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού πήρε την πρόκριση στον τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος της ΑΕΚ με 3-0. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στάθηκε στον αυριανό (6/4) τελικό ενώ από την άλλη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στον τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Αύριο, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος στον τελικό, είναι σίγουρο ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ελίζαμπεθ Χουντ: «Καλύτερη εμφάνιση το Σάββατο»

Η ακραία του Ολυμπιακού Ελίζαμπεθ Χουντ δήλωσε: «Είμαστε ευτυχισμένες που κερδίσαμε τον ημιτελικό και αύριο θα βρεθούμε στον τελικό. Αφήνουμε πίσω μας τον ημιτελικό και επικεντρωνόμαστε στον τελικό. Συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι αν θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο χρειάζεται να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από την σημερινή».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης: «Αν το κυνηγούσαμε παραπάνω ίσως φέυγαμε με κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε: «Σε κάποια κομμάτια παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Προσπαθούσαμε να πιέσουμε στο σερβίς γιατί ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στο φιλέ. Σε κάποια κομμάτια το καταφέραμε, σε άλλα όχι. Νομίζω ότι αν το κυνηγούσαμε λίγο παραπάνω ίσως να φεύγαμε με κάτι περισσότερο από το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε ότι το έργο μας ήταν δύσκολο. Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στις Σέρρες. Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά συνέχεια και αυτός είναι ο στόχος μας».

Σία Τοτσίδου: «Το χαρήκαμε, τώρα το μυαλό μας στα πλέι οφ της Pre League»

Η ακραία της Ένωσης Σία Τοτσίδου τόνισε: «Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ξέραμε ότι θα βρεθούμε στον τελικό ως αουτσάιντερ. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να παίξουμε με μεγαλύτερη ελευθερία. Κατά περιόδους είχαμε ανταγωνιστικό προφίλ αλλά ο Ολυμπιακός με την κλάση των παικτριών του μας άσκησε πίεση. Ήταν χαρά μας που βρεθήκαμε στη γιορτή του φάιναλ φορ στις Σέρρες και το μυαλό μας πλέον είναι στα πλέϊ οφ της Pre League. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ εκεί που πρέπει να βρίσκεται η ΑΕΚ».