Γράφουν ιστορία στις Σέρρες, Ολυμπιακός και Χριστοδούλου

Το ένατο σερί κύπελλο της ιστορίας του θέλει ο Ολυμπιακός στις Σέρρες  για να γράψει ιστορία 

Γράφουν ιστορία στις Σέρρες, Ολυμπιακός και Χριστοδούλου

Με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί, ξεκινάει αύριο Παρασκευή στις Σέρρες το φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλει γυναικών, η ομάδα του Πειραιά στοχεύει στο ένατο συνεχόμενο τρόπαιο και η Στέλλα Χριστοδούλου στον 8ο τίτλο της για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που το πέτυχε με τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό.

Οι τέσσερις προπονητές δήλωσαν:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Προπονητής Ολυμπιακού): « Έχουμε στόχο το κύπελλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είχαμε κάποιες ατυχίες φέτος, όπως με τον τραυματισμό της Χίπε, όμως ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου και αθλήτριες με ποιότητα που μας δίνουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός): «Εύχομαι να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και γιατί όχι να φέρουμε για πρώτη φορά τον Πανναξιακό στο ψηλότερο σκαλί. Τα κορίτσια κάνουν ασύλληπτη δουλειά στις προπονήσεις όλη τη σεζόν και το θέλουμε πολύ. Ο ημιτελικός θα είναι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και οφείλουμενα δώσουμε το 100% αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στον τελικό».

Μπράνκο Γκάιτς (Προπονητής Α.Ο. Θήρας): « Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και όλοι να έχουμε την υγεία μας γιατί ακολουθούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλω να πω επίσης και συγχαρητήρια στην Εθνική γυναικών για τη πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και της εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Προπονητής Α.Ε.Κ.): «Μετά από 3 χρόνια η ΑΕΚ είναι και πάλι σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Εύχομαι να είναι μία νέα αρχή για να δούμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει να είναι. Έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε το 100% για να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια εδώ».