Με Ηλιούπολη ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Τον Γ.Σ. Ηλιούπολης αντιμετωπίζει αύριο (20/2) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στους «16» του Κυπέλλου.

Με Ηλιούπολη ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Στην έδρα του Γ.Σ. Ηλιούπολης αγωνίζεται αύριο ο Ολυμπιακός (20/2 18:00) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Το Σάββατο τα κορίτσια του Ολυμπιακού περάσανε νικηφόρα (3-0) από τη Κόρινθο και τώρα πάνε στην Ηλιούπολη για να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Εκτός της Σάσκια Χίπε, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν έχει άλλες απουσίες και συμπεριέλαβε στην αποστολή τις: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Για την αναμέτρηση η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν πάντα ιδιαιτερότητες και για αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες κόντρα στην Ηλιούπολη και να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα, με την ίδια σοβαρότητα που αγωνιζόμαστε πάντα. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως δείχνει στις τελευταίες εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις:

Τετάρτη 20/2

17.30:ΠΑΟΚ - ΑΟΦ Πορφύρας

18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ

18.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου

18.30: ΑΕΚ - ΑΠΣ Αίας

19.00: Πανναξιακός - Κόρινθος

19.00: Θέτις - Ηλυσιακός

19.30: Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων - ΑΟ Θήρας

Πέμπτη 21/2

21.30: Παναθηναϊκός - Μακεδόνες