Με Παμβοχαϊκό για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

«Πάνοπλη» η ομάδα του Πειραιά για τον αγώνα της Τετάρτης (6/2, 18.00) κόντρα στον Παμβοχαϊκό, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι δήλωσαν οι Μουνιόθ και Τερβαπόρτι 

Με Παμβοχαϊκό για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Στροφή στο Κύπελλο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη (6/2) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Παμβοχαϊκό στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου, με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής ενόψει του αγώνα: «Ξεκινάμε στο Κύπελλο Ελλάδας και η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο για αυτό. Θα είναι το πρώτο βήμα για να πάμε στο Φάιναλ Φορ για αυτό όλοι μας είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε παίξει 7 αγώνες σε 18 μέρες τις τελευταίες εβδομάδες και επανερχόμαστε από αυτή την κατάσταση την οποία πρέπει να συνηθίσουμε για να έχουμε ρυθμό ως ομάδα».

Από πλευράς παικτών ο Φινλανδός πασαδόρος Έμι Τερβαπόρτι τόνισε: «Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παμβοχαϊκό το οποίο είναι νοκ άουτ και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί , προκειμένου να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν από τους στόχους μας και την Τετάρτη θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε».

* Στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.