Μουνιόθ: "Θέλω να παίξουμε στο ΣΕΦ" (vid)

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την πρόκριση και τον τελικό στο ΣΕΦ

Μουνιόθ: "Θέλω να παίξουμε στο ΣΕΦ" (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε στο ΦΩΣ για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Challenge Cup:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό που μετά από τόσα χρόνια θα παίξουμε αυτό τον τελικό για μας, για τον πρόεδρο, το κλαμπ και τους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον τεχνικό τιμ για τη μεγάλη τους προσπάθεια που έφερε την πρόκριση".

Για την απόδοση του Χριστοφιδέλη:

"Είμαι πολύ ευχαρσιτημένος από τον Χριστοφιδέλη. Βοηθάει πάντα την ομάδα με ταπεινότητα και εγκράτεια. Επέστρεψε από ένα τραυματισμό και ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα ξανά προπονήσεις και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του σήμερα".

Για τον τελικό με την Ραβένα:

"Είναι τελικός, δεν έχει σημασία με ποια ομάδα θα παίξουμε. Όλες οι ομάδες θα ήταν δύσκολες, αλλά η Ραβένα είναι έμπειρη ομάδα. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στην Ιταλία για να κατακτήσουμε εδώ το κύπελλο".

Για το ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ:

"Η ομάδα προσπαθεί να οργανωθεί ώστε να παίξουμε στο εκεί. Ελπίζω να παίξουμε στο ΣΕΦ. Θέλουμε μόνο να κάνουμε μερικές προπονήσεις για να συνηθίσουμε το γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε στο ΣΕΦ με τον κόσμο στο πλευρό μας να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Δείτε το βίντεο: