Μιτσέλι: «Ξέρουμε ότι σε ένα Final 4 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, αλλά και της αρχηγού Τζίνας Λαμπρούση για το final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Μιτσέλι: «Ξέρουμε ότι σε ένα Final 4 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/3) το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, η συνέντευξη Τύπου του 17ου final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO στην οποία έδωσαν το παρών οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση.

Ο προπονητής Λορέντζο Μιτσέλι και η αρχηγός Τζίνα Λαμπρούση εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη διαδικασία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Συμφωνώ με τον κόουτς Τσαϊρέλη να αφιερωθεί αυτή η διοργάνωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου, μία αθλήτρια που έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι σε ένα Final 4 δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πάμε βήμα βήμα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά γνωρίζουμε και την δυναμική του αντιπάλου μας. Κάθε παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0, έτσι και αύριο. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και τους διοργανωτές».

Η Λαμπρούση σημείωσε με τη σειρά της: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σε αυτή την όμορφη πόλη. Ξεκινάμε με έναν δυνατό ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός απείχε τα τελευταία χρόνια από το Final 4. Έχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο της χρονιάς και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Θα γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ.

20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Τελικός (20.15- ΕΡΤ -3)