Τελικός Κυπέλλου Βόλεϊ: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ. σε 200 άτομα με πολεμοφόδια και προορισμό την Καλαμάτα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου 200 άτομα προσπάθησαν να μεταβούν στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, παρά τη σχετική απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων που έχει εκδοθεί.

Τελικός Κυπέλλου Βόλεϊ: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ. σε 200 άτομα με πολεμοφόδια και προορισμό την Καλαμάτα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία, η οποία σταμάτησε 200 άτομα με πολεμοφόδια και ναρκωτικά να μεταβούν στην Καλαμάτα για τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (1/4, 21:30).

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».