Τζουλιάνι ενόψει F4: «Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό, αλλά τον Μίλωνα»

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (30/3), στο Δημαρχείο της Καλαμάτας η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών.

Τζουλιάνι ενόψει F4: «Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό, αλλά τον Μίλωνα»

Από πλευράς Ολυμπιακού, το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν και μίλησαν ο προπονητής, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο αρχηγός και πασαδόρος, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Οι δηλώσεις τους:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και στον δήμαρχο της Καλαμάτας για τη διοργάνωση του Final-4. Είναι φανταστικό μέρος. Αύριο, θα παίξουμε με μια ομάδα, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε εδώ, για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο τελικός είναι σε δεύτερο πλάνο. Πρώτα από όλα, σκεφτόμαστε τον ημιτελικό κόντρα στον Μίλωνα».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ευχαριστούμε πολύ την Καλαμάτα για την φιλοξενία και την διοργάνωση του Final-4. Έχω ακούσει πολύ όμορφα λόγια για την Καλαμάτα και το διαπίστωσα όσο είμαι εδώ. Είμαι τυχερός που είμαι μέλος αυτού του Final-4. Ο Μίλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες, αλλά και παίκτες με εμπειρία, όπως ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Πιστεύω, θα είναι ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι».

Την Παρασκευή (31/3) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports 1), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», στον ημιτελικό του Final-4 της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (1/4, 21:30).